Spletna stran uporablja piškotke. Več preberite tukaj.
DOVOLI PIŠKOTKE

Mačja zabava

Ojej, ali mogoče zehaš tako zdolgočaseno kot muca Maca, ki bi najraje »spala do večerje in še malo«? Ni mogoče! Tukaj boš našel zabavne reči, ki se jih da početi na deževen popoldan, ali pa takrat, ko mamici in očku zmanjka idej …

MASKIRAJ SE V MAČKA

ali kako v 4 korakih postati maček Muri, muca Maca ali njun prijatelj Čombe. Izberi svojo masko in upoštevaj navodila, s katerimi se boš prelevil(a) v kar najbolj mačkastega mačka.

POBARVAJ MURIJA

Ojej, tile mucki so izgubili vso svojo barvo! Natisni slike in jih pobarvaj, da bo njihova dlaka spet takšna, kot mora biti.

MAČJI RECEPT

»Na jedilnem listu zbrana
je najboljša mačja hrana …«


Mmmm … mijav, izberi recept za pravo mačjo specialiteto!

PRSTNE LUTKE Z MURIJEVIMI PRIJATELJI

Prstne lutke z Murijevimi prijatelji Te lutkice so prav super stvar. Narediš jih hitro in preprosto, načinov, kako se igrati z njimi, pa zlepa ne zmanjka. Lahko nagovoriš mamico ali očka, da ti z njimi pove zgodbo o Muriju, ali pa si izmisliš čisto svojo različico pravljice. Natakni si jih na prstke in z njimi zapleši ali pa pripravi pravo pravcato lutkovno predstavo za babico in dedka!

MURIJEVO VABILO NA ZABAVO

Tukaj najdeš prikupno vabilo na zabavo – lahko je zabava za rojstni dan, god, zabava na deževen ali sončen dan, zabava za prijatelje, morda tudi zabava za prijatelje tvojih staršev – kdo ve.
Samo da bo – zabava, namreč!

SLIKE ZA NAMIZJE

Izberi ilustracijo iz Murijeve slikanice in si z njo polepšaj namizje računalnika.
Klikni na sliko z desnim miškinim gumbom in izberi možnost »Kot slika za ozadje«.